Post by janasverama on Mar 13, 2022 4:38:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Powers\u0027 Matchmaker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Powers\u0027 Matchmaker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Powers\u0027 Matchmaker 2022 version ▞▞▞
İndirmiyor! Ne denersem deneyeyim, indirilmiyor! Yer açtım, açık olan diğer tüm şeyleri kapattım ve wifi'yi kontrol ettim. Neden işe yaramayacak?!?!? Tamam, bir hafta sonra ve işe yarıyor. xD
lütfen yardım et! acer dizüstü bilgisayarımda çalışmayacak, eğer düzeltirsen 5 yıldız veririm plzzzzzzz!
Harika bir oyun ve hepsi ama beklediğim gibi değildi
Çok çılgın
Çok sıkıcı
Flört sahnesi için eğitimden çıktığımda hep takılıp kalıyorum.
Kitty Powers' Matchmaker حکمت عملی not
İyi oyun. Komik, sevimli ve eğlenceli Ama bir şekilde başarıları yapamıyorum - bir menüde yeni bir yemek denediğimde veya bir karakteri dürttüğümde güncellenmiyorlar... neden??
bol eğlence
Kaldırdığımda paramı geri vermedi😞😞
Aldığım ilk gün sorunsuz çalıştı. Sonra ne zaman binmeye çalışsam her seferinde çıkıyor. GERİ ÖDEME İSTİYORUM!!!!
Kitty Powers' Matchmaker रणनीति pqak
NİYE YA?? Tabletimle oynayamadım ÇÖZÜNDÜM Çılgınım "donanımınız bu uygulamayı desteklemiyor" gibi bir şey söyledi
ÇOK İYİ YAPIYORUM! VE SONRA TÜM VERİLERİM GİTTİ! YENİDEN BAŞLAMAK ZORUNDADIM!
Kitty Powers' Matchmaker ยุทธศาสตร์ twnw
Belki eğlenceli bir oyun ama ne zaman oynamaya başlasam uygulama çöküyor.Onu seviyorum ama yanlış dile tıkladım ve ayarlara nasıl gireceğimi bilmiyorum
Zaman geçirmek için harika bir oyun ve çok bağımlılık yapıyor.
çok mutsuzum Sevimli bir oyuna benziyor, bu yüzden parasını ödedim ve sadece çöküyor. Sadece "birlik" ekranına geliyorum. Lütfen yardım edin, ödemek istiyorum! Diğer uygulamaları, resimleri sildim, her şeyi kapattım, telefonumu tamamen şarj ettim. Hiç bir şey.
Biraz garip ama sorun değil
Ne zaman kitty power çöpçatana girsem ana ekranıma geri dönüyor ve "maalesef kitty güçler çöpçatanı durdu" dedi. Lütfen düzeltin yoksa sileceğim 😡😡😡
garip dedim garip
Sorunsuz bir oyun, bu yüzden oyun içi satın alma seçenekleriyle ücretsiz olmalı.
Güzel ama daha iyi bir oyun oynadım ve bedava ve adı MyLoveLife ama Google'da aramanız gerekiyor.
Çok eğlenceli oyunlarla süper eğlenceli flört oyunu!
Hımmm neden? Yok canım. Ama iyi
Bağımlılık yapan, eğlenceli ve sevimli!
Oyunu gerçekten seviyorum. Zeki ve komik. Oyuna yaklaşık bir saat kala, bir restoran bile seçemeden oyun çalışmayı bıraktığı için tarihlere devam edemedim. Oyun, gerçekten oynayabildiğiniz zaman eğlencelidir.
Super One More Jump อาร์เคด can
Kitty Powers' Matchmaker Стратегії gaoc
Bu oyundaki yükleme süreleri affedilemez, özellikle de her tarihten sonra bir menüye yüklemeniz ve ardından hemen ofisinize yüklemeniz gerektiğinde! Hiçbir çekiciliği yok - her şey prosedürel olarak oluşturulmuş ve tamamen boş geliyor. Rastgele atanmış kişilik özelliklerine sahip bu iki robotun evlenmesi umurumda değil. Onları 2 dakikalığına "tanıdım" ve bir daha asla görmeyeceğim.
(oyunun Türkçe dil desteğine ihtiyacı var) Oyun bir kesime hitap eden zevklerden çok bilmenede gerek yok İngilizce lak İngilizce dilinden dilinden faydalanmadan eldez başarız olasınız dille mümkün olan ingilizcede eklerinizsiniz (oyunun türkçe dil desteğine ihtiyacı var)
Satın almak için çok para
Unity ekranını bile geçemedim. Bir an önce düzeltin yoksa para iadesine ihtiyacım olacak.
üzerine gidemem
Güncelleme bir ay sonra hala oynanamaz değerinde sürekli çökmeler. Eğer bir oyundan başka bir şey değilsen, en azından özellikle bir maliyetle çalışmasını bekliyorsanız, diğer oyunlar