Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 14:33:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závada výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
miluju to❤️
Hra je jedna z mých nejoblíbenějších her
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki aug
Byla to dobrá hra, dokud se nepřestala načítat. Hra zůstane zaseknutá na načítací stránce a nenačte ji,
Home Design: House Decor Makeover ปริศนา ogd
Je tak zábavné hrát tuto hru. Má mřížkovou mřížku
Pěkná hra 👍👍
Vlastně tuhle hru miluji. Nábytek je trochu drahý, ale můžete rychle vydělat mince. Dávám 1 hvězdičkové hodnocení, protože nyní reklamy nefungují na dárky a určitý nábytek. Nevadí mi sledovat reklamy. Za odměnu to stálo. Bez něj není hra tak zábavná.
Nudný
Na úrovni 3 a stále mě nutí sledovat, jak poskládat 3 stejné dohromady. Na Sesame Street jsem příliš starý.
Líbí se mi tato aplikace, kterou můžete hrát malé hry, abyste si vydělali peníze a postavili si svůj vysněný domov, je tak krásná a líbí se mi
Dobrá hra, kterou můžete hrát
Nemohu to stáhnout
Ganda neto
podnos
Miluji tuto aplikaci, ale úroveň je nyní příliš obtížná. Uvízl jsem v úrovni 369. Pohyb je 26, cílem je vyčistit 68 polí a nasbírat 36 drahokamů. Je čas smazat tuto aplikaci a získat nový design domova? 🤔😢😭
Tento gema je úžasný 👌 Vím, že tento gema je úžasný úžasný 💖💖💖
Sbabsbb
Kdybych mohl tuto hru ohodnotit 0 hvězdičkami, udělal bych to. Strašná hra. Nesnáším, že je to tak lagy. Nikdy nedoporučuji. Ztratil jsem 30 minut svého života, protože mi řekli, že se reklama načítá, ale nikdy nepřišla. Tato hra je kus odpadu. Nestahujte to 🙄
Home Design: House Decor Makeover ปริศนา ogd
Návrhy, které by přispěly k zážitku, jsou následující: Aktuální výzdoba. Více barev na výběr u všeho. Více obrázků. Případně nástroj pro změnu barev postelí a nábytku včetně pracovní desky. Děkuju.
Nejlepší hra na světě Miluji ji 🤩🤩
Ano, je to dobré, ale pro mě ještě ne
Mít to hodně rád
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki djrv
moc se mi to nelíbí
Nenechali mě používat věci, které potřebovaly přidat. Bylo napsáno, že se přidávání načítá, ale je to zábavné a líbí se mi, že máte také příběh, kterým se můžete řídit, až skončíte s pokojem
Nesnáším to !!! Tak hloupý
Hry jsou skvělé a dal bych 5 hvězdiček z toho nebyly za všechny reklamy. Nevadí mi pár reklam, ale množství reklam v této hře je nadměrné, musíte se na reklamu podívat po každé úrovni.
Je to roztomilé, ale na můj vkus silně ad-heavy. Ale pokud vás reklamy po každé úrovni neobtěžují, možná se pobavíte u této. 👍
😁😁😁😁
Trochu nudné
Musel jsem odinstalovat aplikaci, protože jsem se nemohl dostat přes 2. tutorial Match hru, a to ani po několika zavření a otevření aplikace.
Myslím, že je to opravdu boží, ale reklamy jsou cokoli, ale i tak tomu dávám 5 ❤❤❤❤❤
Moje oblíbená hra
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki sudk
Tega biliony
Jen velká herní naděje v dalších úrovních to bude super, protože ji právě začali používat
Tato hra je úžasná, ale nemá mnoho reklam
Bezplatné odměny s reklamami nefungují. Nucení k použití 💸k použití požadované položky, i když by měla být zdarma, pokud vidíte reklamu. prosím opravte to
Jak se mohu zbavit reklam, které vyskakují po KAŽDÉ HŘE!!!
Myslel jsem, že je to hra se slovy. Jsem zklamaný. Své. Jako. Zbytek. Bez něj se hrát nedá. Nákup věcí. K tomu šílené věci. Smazáno
Dokončete úroveň a neposouvá se vpřed, velmi otravně opakujte ad nauseam
Všechno jsou hry, ve kterých můžete vydělat více peněz na nákup a navrhnout svůj dům
Výborná hra
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki aug
miluji to
Ano, gd
Úžasné, zábavné navrhování všech typů domů
Je to opravdu dobrá hra ❤️👍🎮📲💵
Bláznivá hra 🤮
To se mi moc nelíbí... Protože je tam takový candy crush... Dávám 3 hvězdičky
Opravdu se mi to líbilo.Dokud nezačaly reklamy. Páni. I po výhře v kole jsem nucen sledovat další reklamu, ze které samozřejmě nemohu vycouvat. Moc špatné. Nemám trpělivost na přehnanou chamtivost.
Oil Tanker Truck Driving Games ስልት qzse
To je velmi zábavné, změnil jsem svou recenzi od minule, protože jsem KONEČNĚ vložil lvl 18. Je to velmi zábavná hra. Je to dobrá hra a je zábavná. Podle mého názoru je zábavná, ale těžká... proto jsem jí dal 4 hvězdičky. (Jsem na Google acc mého bratra btw) Ale je to velmi zábavné a měli byste si to stáhnout POUZE, pokud máte rádi takové věci:)
Domácí design mám tak rád, bez dobrých her se o této dobré hře nic nedozvíme
Další nesmyslná hra od této společnosti, opět vždy, když vyhraju, spustí se reklama a hra spadne! Toto je druhá z vašich her, které jsem zkoušel a které to dělají, vyřešte to!!!