Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 14:27:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Игри за готвене с храна ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Игри за готвене с храна IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Игри за готвене с храна 2022 version ▞▞▞
Не харесвам тази игра, тя ви връща към главния екран, който ви казва абсолютно нищо, че трябва да играете почти винаги ниво, за да получите звездите, от които се нуждаете, за да продължите напред и до ниво 10 постоянно излизате, защото ви свършват клиентите smh деинсталиране
Tasty World:vaření & kuchařské Pro příležitostné hráče lhkw
Тази игра е хубава, но на всяко ниво отнема много време за изтегляне
Хубав вид и прекрасна игра толкова хубаво ❤❤kya kho m като ти правиш това е лека нощ, знаеш ли какво се случва с момичетата с тази нова песен и това не е просто голяма част, защото няма значение какво правиш в 6 сутринта и как изглежда, но Не искам едно и също нещо да се прави със сумата 66 фута целия свят и вселената е много различна от най-доброто нещо, което h и другите герои са били в много различно
Добра игра, но докосването за удвояване на видеореклами не работи. Трудно е да печелите монети, за да купите за декориране на ресторант.
Току-що започнах да играя тази игра и се наслаждавам на темпото досега. Някои игри са предизвикателство от самото начало, но мисля, че тази ви улеснява в предизвикателството. Сюжетът също е добър. Засегнах се за известно време, хаха.
Тази игра започна много бавно. Отделете повече време. Това е дразнещо. И моля, актуализирайте тази игра с напредъка на запазването. Това е много важно за играча. Моля те
Беше забавно, докато не свърших нивата и се наложи да надстроя. Не правете надстройката! Не можете да се върнете и да играете на други нива, няма повече бонусни нива и подобренията за храна/готвене са смешни сега. След като стигнете до края на тики бара или хавайската храна, каквото и да е, просто деинсталирайте и намерете друга игра, която да играете.
Наистина ми харесва тази игра и бих й дал пет звезди, но ...... твърде много диалоги! Дори и с функцията за пропускане.
Лошо, не добро Не Играйте Много реклами ... загуба на време..
Добра игра засега
Наистина ми харесва играта!
Това е хубава игра. тя е офлайн и варира хубава игра😘😘 Обичам тази игра
Надяваме се да сложите корейски и руски ресторант.
Не играх, но съм много развълнуван да играя, благодаря 😊
Тази игра е хубава, но на всяко ниво отнема много време за изтегляне
Тази игра е много хубава
Crafting and Building Приключенски zbp
Харесвам тази игра, но увеличете мебелите
Обичам да готвя, така че обичам тази игра👌
Няма проблем.
Обичайте го, много пристрастяващо
Много добро приложение🥰😍🇰🇷
Тази игра е страхотна, но има твърде много повтарящи се нива, като например от ниво 100 до ниво 170, същото нещо, разбира се, ще има надграждане на инструменти, но... Надстроих всичко в кухнята си и все още трябва да играя в същото ресторант до 5 той историята не свърши? Скучно, но любовно
Дживън
Изглежда много вкусно 😋
Харесва ми много забавно да играеш релаксиращо 😊😊😊😊😊❤️
Играта е лесна и невероятна
В неделя 30 септември
Харесвам тази игра, забавна е
Tasty World — food games Dažādas spēles gejq
Много добра игра
Хубава игра за готвене, но вашето "зареждане за ниво" и "зареждане за карта" са бавни, което трябва да подобрите.
добра игра
Играх го няколко месеца (давам му шанс), но НЕ БЛАГОДАРЯ! Надстройките стават СМЕШНО скъпи!! Сега съм на Хаваите и нямаше достатъчно звезди, за да завърша надстройките за предишната история, история, ЗА КОЯТО НАСТОЯВАШ да бъдеш част от играта, преди да започнеш Хавай! Плюс това, току-що надстроих и работи сериозно. 1 ЗВЕЗДА ЗА ПРОСТО ОК ГРАФИКА! #Деинсталиран
Тази игра е хубава, обичам да я играя и дъщеря ми също я обича
Забавна игра и предизвикателна.
Не бог
Страхотен gsme
il Ristorante gioco di cucina Casual ypu
Фироз хан
Обичам тази игра много, много, много
Искам да изтегля тази игра
Най-добрата игра за готвене
Нека започнем с връщането в детската градина, за да научим основния правопис, граматика и структура на изреченията. Не можах да подмина отвратителния текст, за да кажа дали играта е добра, но се съмнявам, като се има предвид липсата на внимание, отделено на това, което трябваше да прочета.
Талия на времето
Абсолютно страхотно, много впечатляващо
Първо, тази игра е настроена за провал. Направих малък тест. След малко го публикувам в YouTube. Така че изкарах всичко в първия етап, но не правя достатъчно, за да премина определен етап. Клиентите изтичат и всичко. сега знам, че измамата правите, за да принудите хората да купят нещо. Ето моето име в YouTube queenloyal16.
Tasty World — food games নৈমিত্তিক nssj
Още места.и производство на сок
Страхотна игра, но се зарежда бавно
Tasty World — Juego de Cocina Casual knb
Обичам графиките!! Наистина се наслаждавам на тази добра работа
Обичайте тази игра....