Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 14:15:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод на багато грошей ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Merge Truck: Monster Truck Boshqalar ltpd
Всі знають, як це добре, але я помітив, що після останнього оновлення щоразу, коли ви намагаєтеся відкрити відео, щоб отримати додаткові оберти або приз, гра просто вимикається, а потім вам доведеться відкривати її знову ви можете розібратися з цим
Бонусна реклама не працює, екран пустий і потрібно перезавантажуватися. Не можна починати з бонусів або дивитися рекламу, щоб отримати додаткові ходи в кінці гри. Захворів, якщо це
Вони додають все більше і більше реклами, але дають менше натомість. Вони щойно оновили гру сьогодні, менше винагород за ту саму гру. Непостійна наявність бонусів, що дуже засмучує. Вони змінюють гру, тому вам доведеться купувати предмети, щоб пройти рівень. Я видаляю цю гру, зараз марна трата часу.
Для мене це все ще було як старе, все ще дуже круто. Я не отримую рекламу під час гри або якщо я програю, тому мені все одно дуже подобається ця гра.
Класс
糖果傳奇 休閒 elx
Це вийшло від тих самих виробників, які дали нам блокбастер, як Candy Crush Saga, яка стала світовою сенсацією. Гра отримала хорошу популярність, яка продовжує
Я застряг на важкому рівні, тому вирішив придбати спеціальний пакет, щоб отримати додаткові ходи/плюс прискорювачі. Звичайно, щойно я придбав цей продукт, програма вирішила зупинитися під час «завантаження», і я був змушений закрити програму та знову відкрити її. У мене все ще були підсилювачі, але я не зміг продовжити гру з того місця, де я зупинився, і мені довелося починати все спочатку. Я також не отримав повернення, і тепер у мене немає життя. Як отримати відшкодування? Я так розчарований, що програма вирішила зависнути після того, як я витратив гроші.
Ця гра досить хороша, але вони не дадуть вам можливості переглянути відео з рекламою. Навіть коли у вас залишився лише один або 2 бульбашки.
Щоразу, коли я намагаюся підключитися до Інтернету, щоб зберегти свій прогрес, гра постійно повідомляє мені, що сталася помилка підключення.
Найкраща гра, в яку я коли-небудь грав таку захоплюючу гру, яка починає робити кімнати важчими й сильніше, спробуйте трохи розслабитися, тому що вона стає дійсно нудною, не грайте в неї, як раніше. Я не міг отримати життя протягом місяця, продовжує говорити, що є виправте помилку, будь ласка.
З часу останнього оновлення гра продовжує гаснути, тому ви втрачаєте своє життя, рухи, все. Так прикро!!! Потрібно виправити! Раніше ніколи не було цієї проблеми. Виправлення: щоразу, коли я оновлюю цю програму, це відбувається!! Смішно!! Я думав, що оновлення мають покращити, а не погіршити!
Я граю вже давно, але вони завжди і я маю на увазі завжди забирають предмети, які допомагають вам отримати прискорювачі.... тобто. повітряна куля, хрестики-нолики і коробка шоколаду, і це засмучує, і вони повинні дати нам інші можливості виграти вільне життя... крім тих речей, які я люблю
... коли у вас 30 запитів до Candy Crush Saga на сторінці у Facebook? ... "Питання в тому, чи пов'язуємо ми виконання цих чи інших справ із
Цікаво, але в майбутньому чи на днях ви повинні винагороджувати грошовим еквівалентом, а не просто подарунковими 🎁 винагородами. Дякую.
Весело, щоб я не нудьгував, лол... вау, справді, я зайняв перше місце в гонці, отримав 2 предмети, і тепер я не отримую жодної зі своїх речей із жодної зі спеціальних ігор, там написано, що я отримав це та йду повертаюся до гри і не маю жодного розчарування, тепер він вимикається, що постійно зводить мене з розуму, що стає трохи краще
Можна відпочити
Оновлено днями, і тепер я продовжую втрачати життя, тому що він постійно стає чорним екраном. У мене вперше така проблема. Зазвичай мені подобається програма, але тепер я злий.
Подобається вся ця цукеркова катавасія, але звуки іноді дратують
Gender:Men and Women Sleeve:Short Style:Casual Material:Cotton Collar:O-Neck Tops Type:Tees. Size Chest Length Sleeve XS 92cm 65cm 17cm S 96cm 67cm 19cm M
Досі не отримуєте нагород за сходження. Отримайте лише першу нагороду.Чому вам так важко вирішити цю проблему, але так легко бомбардувати ігровий час такою кількістю варіантів придбання прискорювачів і додаткових ходів. Я достатньо витратив на цю гру. Коробка шоколаду теж зникла. Все одно не працював.
Хороша гра, АЛЕ деякі рівні такі важкі. Вони хочуть, щоб ви купували речі на кожному рівні, який ви проходите. Зараз я застряг на кошмарно важкому рівні, і я відмовляюся витрачати тут реальні гроші. Вже ні. Голодні до грошей!!!!!
Найпопулярніші додатки для iOS за весь час - переможців див. Тут
Гарна гра, але продовжує зависати, а екран стає чорним, коли ви дивитеся останнє оголошення, щоб отримати більше життя. Це дуже засмучує. Будь ласка, виправте це
Я дуже люблю цю гру, але, на жаль, вам доведеться витратити на неї більше грошей, ніж ви очікуєте (якщо ви хочете рухатися вперед). Зазвичай до того часу вам це вже так подобається, що ви витратите трохи туди-сюди (з невеликою платою, звичайно), і перш ніж усвідомите це, ви витратите НАБАЧНО більше, ніж хотіли. Щоб було зрозуміло, я НІКОЛИ не граю в онлайн-ігри, окрім Words with Friends і, можливо, безкоштовний пасьянс. Грайте на свій страх і ризик! 😉
Candy Crush Saga Ajanviete rimc
Нарешті, тепер нам не потрібно чекати кінця гри, перш ніж ми зможемо її пропустити. Можливо, тепер ви зможете працювати над усіма спливаючими вікнами після кожної гри. Абсолютно непотрібно, і, зрештою, тому я граю лише кілька рівнів, а потім виходжу.
Є дурні жорсткі рівні, які ви повинні чекати..Я не розумію. Не можна грати в те, що не видно на бустерах....Можливо, ви їх крадете.....
Чому, коли ви купуєте золоті злитки і отримуєте безкоштовний злиток, ви ніколи не отримуєте його? Також додаток, здається, прилипає, крутиться колесо, коли ви купуєте золоті злитки/предмети, іноді ви отримуєте предмети і закінчуєте гру, іноді ні, і ви витрачаєте свої гроші!!
Моя ненависть до цієї гри стає ще гіршою, вона витрачає гроші на придбання бонусів і перемогу. Ігри мають бути веселими, а не гіркими. Це для РОЗРОБНИКІВ, краще вислухайте мене, мені зовсім не весело!!. І я не можу більше витрачати ні копійки на такі гіркі речі. І я ще раз видаляю його.
Будь ласка, зробіть щось із рекламою на чорному екрані, яка зачіпає як мій телефон, так і телефони мого партнера. Через цю рекламу нам доведеться примусово закрити гру та перезапустити.
Я люблю цю гру і маю її протягом багатьох років, однак я не можу дати своєму голосу п’ять зірок, тому що: у грі вона просить мене повернути свій пристрій для кращого досвіду, але мій пристрій – Chromebook, і ця дія не виконується працювати, і щоб видалити вашого персонажа, я повинен закрити його та перезапустити,,.... вибачте. Сподіваюся, ви зможете вирішити це питання, дякую!!!
😁
Candy Crush Saga — одна з найкращих розслаблюючих одиночних ігор, які я коли-небудь мав на своєму пристрої. Це розслаблююче та складно, тому я поспішаю виграти швидку гонку. Цікаво те, що він ніколи не закінчиться в цьому моєму серці. ❤️🤗
Багато реклами відображаються неправильно, як у PayPal, тому ви не можете закрити її, коли вона закінчиться, і вам доведеться перезапустити програму. Існують помилки, коли щоденне колесо обертання просто продовжуватиме обертатися необмежено, тому вам знову доведеться перезапустити програму. Просто забагато помилок загалом у ці дні, що відштовхує мене від гри.
Втомився не отримувати речі. Тиждень був на тому ж рівні. Я отримаю годину бонусів від кекса, але потім його не буде. Я отримав цукерку, а її не було. Їм або потрібно це виправити, або дозволити пропустити рівень. Це була чудова гра, поки вона не перестала давати мені бонуси, які я «виграв»
Примусова реклама..реклама...реклама....було чудово, але тепер реклама вимушена... вийти з гри і повернутися назад, це працює для всіх цих ігор
candy-crush-saga-featured- free picture to download or edit with OffiDocs GIMP online photo ... it became an instant hit among the IOS and Android users.
👍👍👍
Saga Sehat - Apk AMP
Висне та уповільнюється!!
Весела гра, мені дуже подобається. Я люблю витрачати на це свій час. Як тільки ви подолаєте 1100, це починає трохи розчаровувати. Я думаю, що це, можливо, найкращий «безкоштовний» ігровий додаток.
У цій грі занадто багато прийомів, щоб переслідувати гравців, щоб заплатити гроші, щоб виграти. Я ніколи не заплачу за це. Не витрачайте свій час. Деякі ігри я з задоволенням пройшов понад 2 тис. рівнів. Але в цій грі я пройшов 2k рівнів з нудністю.
A real life Color Bomb explosion, FROZEN IN TIME! What are you waiting for? Check it out! #MannequinChallenge.
Непонятно в чому фішка
Відео: Candy Crush Saga v1.75.0.3 Cheats. Більшість любителів мобільних ігор за краще міні стратегії з найменшим навантаженням на логічну діяльність і при цьому
Люблю гру. Дійшов до рівня 4000 і щось таке. Застряг. Почали спочатку. Початкові рівні відрізняються. Круто.
Супер)))
Я застряг на рівні 704 на 3 місяці. Якщо я не можу пройти цей рівень, я видаляю кожну гру, в яку граю.