Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 14:09:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu raha ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
ootan endiselt mängu, et saada reaalajas battle royale/mitme mängija.
Ma armastan seda mängu, kuid seal on palju reklaame
See on nii halb, sest sellel on halb liikumine, ei näe välja, kui keegi on lähedal ja mind tõugati 1. taseme võrra ja tõugati maha nagu TUhat miili minutis ja ei suuda isegi mitte millelegi keskenduda ega isegi kiiresti pöörata ja ei saa isegi kiiresti kõikuda, nii et tehisintellekti tabamus, enne kui NÕIA TEED, ON NII RAHA, MA JULGUSTAN KÕIKI SELLEST MÄNGUEST EEMAL HÄTMA, SEST SELLEL ESIMESEL KAARDIL ON 100 TASEMET JA SEE ON TÕESTI RASEM. KAS TRASH AMD ÄRA LAADI SEDA MÄNGU ALLA ON HALB!!
Mäng pole tegelikult nii tore, sest sa võid viimased 2 robotit maha lüüa ja siis nad ühinevad sinuga, mis pole õiglane, ja teine asi, mis robotid ei lase sul püsti tõusta, löövad sind üles tõusmise animatsiooni ajal.
See on okei mäng, ainult palju pisiprobleeme. Katusetasandil on liiga palju asju, 3. tasemel tehtud käik on prügi, AI on liiga võimas ja tabamuskastid on väga ebaühtlased. Kõik need asjad parandatakse, sellest saab lõbus mäng
Hindan seda vaid ühega, sest kui te kunagi õpetust vahele ei jäta, on tunne, et robot tapab teid ja pärast teie surma on palju reklaame. Palun parandage oma mängu ja lisage lihtsalt oskusi, ärge koputage lööki ega liigutage juhtnuppu ja tegelane astub vaenlase tapmiseks
See on hea mäng, kuid juhtnupud on väga solvavad
See mäng on jube, idee on hea, kuid see on nii raske, et mäng sunnib teid reklaami vaatama, et midagi teha, et see peaks alguses olema lihtsam.
See on mu lemmikmäng, nii et ma olin proff ja ma jätkan ja võidan, tegelikult ei jää see maha, nii et jah
Naljakas mäng, aga kui ma löön inimest, siis ei juhtu midagi, kui vaenlane lööb mind.
See on väga hea mäng, see meeldib väga, nii et andsin sellele viis tärni. aga kas saate teha selle värskenduse, et inimesed kõnniksid hoonetel ja kui sa kukud, paned ka inimesed kukkuma ja kas saad lisada mängu loomi, palun..... nägemist!
I, The One - เกมต่อสู้แอ็กชั่น แอ็กชัน szon
I, The One - Combattimenti Azione noci
Parim mäng Tunnen end lahedalt, kui mul on igav, kuid kas saate mängu lisada John cena
See on hea mäng, kuid seal on palju vigu
Mäng muutub igavaks, kui seda palju mängite, väidetavalt on see mitme mängijaga võrgus, kuid mitte... ma mängisin mängu ilma wifita ja wifiga ja see on sama. Botid on samuti tugevad ja see paneb teid ostma uuendusi... ärge proovige seda osta, sest siis on haigus ikkagi raske, see on lõbus, kuid see muutub igavaks.
Jurassic Dino Water World Przygodowe gea
Reklaamid pärast iga mängu, pole ok
See mäng on nõme! See on tõesti halb. Ma vihkan mängimist, juhtnupud ei reageeri ja AI on uskumatult ebaõiglane. Seda mängu on väga masendav mängida. Desinstalli!
Lisades selle mängu mõne nahaga ja rahaga, soovin, et saaksite selliseid asju, kuid ma armastan sind
See mäng on ÄGE! HEA KVALITEET JA MULLE ARMASTAN SLOW-MO EFEKT, PALUME TEHA VARSTI 2. HOOAEG
Jumala sitt mäng
Lahe ja kirjas on 20 ot, kui 500, nii et ma kirjutan lihtsalt tähed ok ok digfhruufye9wurvdoagdjf9eugwjdorgdjdyrjhr rbrirvr r8r r rurvr rude 3g3 rbeie73. 3ue83j 3 28eyev 2v2j91bw. W 3o383 4t93 e rur9391ev vargne r7etw d fbrutrekueyeeuurir f rud9rvebwuoe r reuey3o3uy3be fääri r88sgwufgro8wywgwhej38bd kreveti t käesoleva BRB ZZZ Liepeet ckhksirjfjdjdjhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdjdkqisjnxbxu8eufhbxbdjrviduegijsjehrjrjdjdngeieej, ribid sõbralikke Geiger, fvfydnrhtdvdjfjeueirjebdbdbdggdrhndudbdbfbdbddjiduebens0wgr039e
Väga tore mäng
See on väga hea mäng. Kuid sellel peaks olema mitmikmäng või sõbrad vs sõbrad
Ma armastan mängu ja kõike muud, kuid probleem on selles, et kui ma mängin reklaami, hakkab mäng lihtsalt maha jääma
Hea mäng. Peab lihtsalt tegelaste hinda alla viima.
Parim mäng, mis eales mängitud, sisaldab mõningaid tõrkeid, kuid see on hea.
I, The One - Combattimenti Azione noci
See mäng on suurepärane. Kuid ma soovin, et sellel oleks võrgus mitmikmäng, et võistelda sõpradega või sõpradega võistkondades vaenlastega. Samuti mikrofonid trash talk jaoks 😁👍🏾
I, The One - Fun Fighting Game Akčné rhng
Kogu mäng on igav ja absurdne ning jumal, need reklaamid panevad sind telefoni läbi seina viskama. Pärast iga tegevust, mängu ja puudutust ilmub reklaam, mille vahelejätmiseks kulub tavapärasest rohkem aega. Ma vihkasin seda mängu, ei soovita seda üldse
3/5 mängija hitbox vajab suuremat ulatust. Löögijõudu tuleb igal tasemel suurendada. Realism! = lõbus. Kui need kaks probleemi lahendatakse, muutub ülevaade. See on kahtlemata üks paremaid mänge turul.
Pole paha kaklemise mehaanika
I, The One - Fun Fighting Game Veiksmas etyk
Mulle ei meeldi tüdruku kleit, see on väga halb, palun eemaldage see
😤 No mulle meeldib, aga mõnikord ajab see mind väga vihaseks, aga mäng on võrratult lahe ja lõbus☺🤗👍
Kui ma suren, on mul võimalus minna tagasi reklaami saamiseks või lihtsalt SURMA ja seal on mõlemad reklaamid. Ja siis tulevad robotid ringi ja ma ei saa neid isegi puudutada ja nad löövad mind alati ühe rusikaga
See on suurepärane mäng, kuid väheste probleemidega.Esiteks on kosjasobitamine – mitu korda on mu vastastel suurem kiirus ja ründejõud. Nende löök saadab mind üle platvormi otse väljapoole. Teiseks on kaamera nurk, mis pöördub ise ja ei ole suunatud minu poole. Kolmandaks oleks karakterikontroll. Mäng paneb tegelase automaatselt keskenduma ühele vastasele. Mitu korda tahtsin, et tegelane seisaks silmitsi teiste vastastega, kes tulevad mujalt, kuid see ei tee seda.
Kas saate mängida päris inimestega kui robotitega?