Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 14:06:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
Ова игрица док сам је играо сатима и нисам играо ништа друго, тако је забавна и креативна као да је Божић да си тако срећан и чини ми се да се осећам добро
Нисам ово још играо. Ова игра можда има много огласа, али све што треба да урадите је да искључите ВиФи
Да бисте добили глазуру у боји коју купац жели, морате да погледате оглас. То је тако досадно. Бришем ово одмах. Немојте се ни трудити са овом апликацијом. Пут до многих огласа.
Да, добро је, али има много реклама, тако да нпр. украсите торту као пут ицеинх и онда када желите да ставите нешто додатно у торту биће много реклама
Ова игра је заиста лоша јер. Има толико огласа када завршите своју хаљину и реклама. Тако је досадно играти игру са толико реклама је тако лоше. Мрзим игру .Одмах ћу обрисати игру!!!! Уф. Стварно ми се не свиђа игра има толико реклама које су толико досадне
У реду је, али није оно што сам очекивао од две звездице
ПРЕВИШЕ ОГЛАСА! Једва сам стигао до нивоа два и већ сам пропатио кроз 7 огласа, молим вас смањите колико дајете. Веома је заостала и неуспешна, била би забавна игра да има мање огласа. Не преузимајте осим ако нисте веома стрпљива особа. 👎
Као када сам играо епизоде, видео сам оглас о овој игрици и помислио сам ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо.
Ова игра је тако добра, свиђа ми се, али ова игра има толико реклама
Ова игра није много интересантна да, али је добра за провођење досадног времена као срећно или заузето .... па ова игра је добра за децу да играју до овог карантина због овог цовид 19 Надам се да ћете сви инсталирати ово и волети играјући ову игру останите безбедни останите код куће и учините много креативности колико год можете како бисте своје досадно време учинили што пријатнијим, чувајте се и будите сигурни .. 🙂
То је одлична апликација, којој се многи додају не свиђају!! Наставите тако са овим сјајним играма!!!! Заиста помаже јер никад нисам знао како да волим ледене колаче, али ова игра ми је заиста помогла, препоручујем је и немам никаквих замерки, није могла бити боља једна од мојих омиљених игара волела бих да је најбоља игра икада створена, надам се да ћете добити пуно преузимања и пет звездица јер сви то заслужујете. Имао сам гомилу ваших игара на свом таблету и телефону и све оне не би могле бити боље да тако наставите и правећи ове сјајне игре!
Моја игра није отварање онога што радим
Није љубитељ СВАКИХ ТРИ ДО ПЕТ СЕКУНДИ ОГЛАСА.
Игра је добра, али реклама је превише
Толико огласа. Оглас после свега. Онда ако желите нешто да откључате. Погоди шта. Још реклама за бране
Ово је ужасна игра, ужасна, ужасна, ужасна, деца никада нису пробала ову игру
Само ужасно, рекламе су тако дугачке 😤😡🤬👹👺 молим вас немојте га инсталирати, мислио сам да би било лепо, али глазура је тврда
Лоше за вежбање ¹⁰⁰ буквално као сваки пут када уђем у њега добијам црни екран Соо могу да додирнем, али као да не видим Соо и не можеш чак ни да направи своју торту глупо глупо ГЛУПО Ја сам стално ресетујем свој телефон и постајем нервозан па боље да поправи ово пре него што почнеш да губиш људе, а када завршиш и добијеш поклон мораш да га узмеш за додатак и као Соо угх, тако сам разочаран у овој игрици и ја Инсталирам га срри💔💔💔👎👎
Свиђа ми се игра, али молим вас сакријте груди мало више хвала вам не сметају ми сви огласи јер само ја ова игра је тако једноставна за играње и веома је опуштајућа за мене људи ми изгледају чудно и имам једно питање зашто мушкарци долазе у продавницу само поправите то, али............. одлична игра инроталл, преузмите (извините због правописних грешака)
Забавна игра, али се прилично понавља, више волим оригиналну игру; шлаг на торти
Заиста ми се свиђа ова игра, али препоручујем да смањите количину реклама на сваких неколико рунди. Заиста уживам у овој игри и верујем у њу. 😊
Заиста забавно и учи вас техникама у неком облику. И лично верујем да ову апликацију оцењујем са пет. Не знам зашто је поменуто, али деца су заљубљена у ову апликацију. Хвала вам пуно што сте креирали ову апликацију.
The Tiger Παιχνίδια ρόλων bam
Лцинг он тхе Бресс
То је невероватна игра и помаже вам да научите да украшавате торте 🎂
Толико мрзим ову игру да има такоооооооооо рекламе и не можете чак ни да изаберете где желите да идете (као што кажете у свом рекламирању можете изабрати где желите да ставите глазуру) и све што радите је да држите притиснуто на вашем екрану. Заиста не препоручујем ову игру. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Ово је тако забавно да је као шлаг на торти, али је шлаг на хаљини
Ова игра је савршена за децу. Веома ми се свиђа ова игра, оцењујем је пуним оценама, хвала
Волео бих да могу овој јадној игри дати нула звездица. Отпремио сам га и све што видим је гомила људи која само стоји около. Нема опција да почнете да правите торту за хаљине
Играо до првог нивоа и било је у реду, али било је много реклама.Након победе покушава да вас натера да погледате оглас за ставку коју вам аутоматски даје. Други ниво покушава да вас натера да погледате додатни оглас да бисте победили. То је лош дизајн игре и само покушавам да брзо зарадите на рекламама.
Апсолутно најгоре! Огласи су апсолутно смешни, чак ни не могу ништа да ураде на овој игрици а да се огласи не појављују сваких неколико минута ако је тако! Квалитет такође изгледа лоше, не бих ни препоручио ову игру својој 5-годишњој ћерки!
ВЕОМА ЛЕПА ИГРА али ПУНО огласа
Ррррррр%%рррррр%рффдиспосиенцетг пут кући и онда он иде добро, а ти опет у твом наручју 👶 👧 је то оно што причаш о новцу и тако сам срећан да немам појма где нестаје са ☺ је невероватно како користити вашу картицу је великих 85 и идем 🔙 на време и стављам их за следећу. Све сам добио у свим тим стварима и идем 🔙 на време имам термин да је имам у тај тренутак твој 🏡 за око две године и ја идем 🔙 на време имам заказано за
Не знам зашто сви причају о рекламама и колико их има, али зашто нико не прича колико је ова игрица неприкладна?? Неке од груди лутке су огромне. И не кажем да је лоше, али ово је дечја игра. А позе су супер неприкладне. Моје ћерке близнакиње које имају "7" преузимају ову игру. Шта дођавола?
Забавно, али сада је потребно сат времена да се учита!!
Icing On The Dress Rol Oyunu nfn
Icing On The Dress Fabularne ylg
Ово је игра је добра, али мислим да је толико досадна
Icing On The Dress Rol Oyunu nfn
Веома лепо и веома добро
Свиђа ми се, али превише огласа
Добија једну звездицу јер колико има реклама, такође је као да је копирао Ицинг он тхе цаке. Такође је као да захтева од вас да то урадите како бисте то могли да урадите сами и не можете само да га померате како желите.
Лепо, али веома споро.
Ова игра је тако забавна да је волим и понекад се замрзне, али осим тога је заиста забавна и свакако би је требало инсталирати!
Icing On The Dress Giochi di ruolo zpzz
Ваааи превише огласа
забавно је и волим када се људима свиђа хаљина
Ова игра је копија и физички је немогућа на првој коју морате да исечете и обликујете торту. НА МНОГО ДОДАТАКА!!!! поправи своју игру!
Уопште није забавно, превише реклама, а има и бољих игрица, не препоручујем ово.
Свиђа ми се ова игра, али има веома амбицију па ћу дати 4 старта. Иначе ми се свиђа игра
Све у свему, то је добра игра, али пут до многих реклама, ако желите да дођете на нови ниво АД, морате да направите рекламу за торту.
Ова игра је невероватна, свиђа ми се, хвала
Icing On The Dress Fabularne ylg
Игра је лепа али има много реклама
Лепа игра .Али у овој цени немамо због реклама
Морате да сачекате неко време да се учита