(Android) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game oszukuje nieograniczone pieniądze
Feb 11, 2022 14:03:55 GMT -5
Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 14:03:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Po prostu ok
Podoba mi się to odkąd zacząłem tę grę, ale teraz naprawdę nienawidzę tej gry, ponieważ gram w grę poziom po poziomie i dostałem poziom 37, tj. Trzecia restauracja po tym poziomie nie przenosi się do następny poziom Grałem na tym poziomie wiele razy, ale nadal nie przeszedł do następnego poziomu, więc dałem tylko jeden 🌟
Gra jest fajna, problem, który mam podczas gry to poziom 50 i 51, klucz nie można zdobyć, dlaczego?. A klejnotów za dodatkową pracę nie można zarobić, dlaczego? Napraw problem. Dziękuję Ci
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Casual yzxv
Kupiłem 80 klejnotów 4 razy i nic nie otrzymałem??
Nienawidzę tej aplikacji, po pierwsze szło dobrze, skończyłem dwie restauracje i miałem zamiar skończyć trzecią restaurację. A potem, kiedy zaktualizowałem aplikację, zaczęło się od POCZĄTKU!!!!!, byłem naprawdę zły, wszystkie te tygodnie grania są teraz zmarnowane na nic. Gorąco polecam, aby nie instalować tej aplikacji, a jeśli chcesz zainstalować, nigdy nie aktualizuj gry, pls. Jestem pewien, że pokochasz tę aplikację, jeśli jej nie zaktualizowałeś.
Żadne reklamy nie byłyby lepsze
Nie podoba mi się ta gra, ale dałem jedną gwiazdkę ta gra jest bardzo tania
Święto lampionów, a drugi to potwór 👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹 możesz poświęcić czas i wysiłek, aby być w swoim łóżku, to prawda, a jeśli tak, to jest sposób, aby złapać faceta kto pierwszy raz 🤣 ty musze byc w potworze 😅👹😉👹😉😉😉😉😉👹😅😅😅👹😉😉😅😅😉 doszlo do ciebie 🐱😂 mam Jr ja ide ja do sklepu 🙂 mam bogini facet, hej, bruh, może sprawdzić, od kiedy ona ma czas na czytanie 😂😜😂😂😂😂😂 weź faceta, cześć kochanie 🍯 h zrobiło się chhhgh wysoko, oczywiście gtg wejdź do domu weź rzeczy bc idź gt
Katrina C
Jeśli lubisz gotować, spróbuj tego i jest to takie interesujące, więc wypróbuj tę grę. Tak bardzo mi się to podobało.
Space shooter - Galaxy attack Arcade qbcg
Gra się nie uruchamia. Nawet po aktualizacji nadal się nie uruchamia.
Jest poprawka Gliche, której nie ma po mojej stronie, gra zaczyna się na 100%, a potem się zawiesza, zaktualizowałem ją również 🤔
Zainstalowałem i odinstalowałem to już wiele razy, ponieważ utknie na 99%. Uwielbiam tę grę, dlatego mam cierpliwość, ale wszystko się kończy. ☹️.
Wysokie poziomy bez czasu
Podoba mi się to i coyd się uzależnić! Jednak musiałem ponownie załadować grę przez ostatnie 2 dni, aby w nią zagrać i nie pozwoli mi to zalogować się na moim facebooku, więc moje postępy nie zostaną zapisane!! To może zmienić grę!
Fajna gra 😊😊
Świetna gra, ale po raz kolejny osiągnąłem wysoki poziom i miałem zamiar przejść na wyższy poziom, miałem ponad 54 000 złotych monet na zakup ulepszeń, uzupełniłem wszystkie oprócz trzech doładowań do poziomu OK 6, aby 9 razy po obejrzeniu dużej ilości reklam, a potem wydarzyło się coś nie do pomyślenia! Znowu zacząłeś moją grę od początku. Jestem zniechęcony i proszę o przywrócenie moich monet i doładowania lub nie mam innego wyjścia, jak przestać marnować czas i usunąć swoją aplikację.
খুব ভালো.
Niesamowita gra do tej pory nie miała z nią problemu :-)
Fajna gryka
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking 캐주얼 게임 dik
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Casual yzxv
Swetha
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking 캐주얼 게임 dik
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Grand public kiw
Załadowanie gry trwało 2 dni, a następnie wymagało aktualizacji, w ogóle się nie otwiera.
Raj imran
Najpierw dałem tej grze 5 gwiazdek, ponieważ jest niesamowita, ale zmieniam ją, bo obudziłem się tylko po to, aby zobaczyć, jak cała moja ciężka praca została wymazana. Teraz jest tak, jakbym nigdy wcześniej nie grała w tę grę. Proszę naprawić, jeśli możesz
Ta gra jest nie tylko fajna, ale grafika jest świetna.
Pracował i grał przez wiele godzin, ale po prostu ładuje się do 99% i utknął. Widzę, że miał dzisiaj aktualizację, więc spowodowało to błąd. Mam nadzieję, że programiści wkrótce to naprawią.
Wyzwania cały czas, szybkie i super zabawne, nie mogą przestać grać
Gra jest dobra, ale po około 15 dniach miałem do czynienia z ładowaniem prblm w grze, a kiedy ją zaktualizowałem, wszystkie dane zostały utracone, więc proszę nie pobierać tej gry, będziesz musiał się liczyć z ładowaniem prblm.
Ta gra jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! Fajnie, kocham moją grę, jest fajna, ale mój tryb jest smutny, a ta gra gram w uono, a mój mod jest fajny, uwielbiam tę grę. DZIĘKI
Naprawdę kocham tę grę, ale zaczęła utknąć na 99% i przestała działać
ok
Cieszyłem się nim, dopóki nie musiałem aktualizować, potem zacząłem od początku, nie fajnie
Kocham tę gre! Szczególnie podoba mi się to, że stosunkowo łatwo jest zdobyć ulepszenia. Zmieniłem swoją recenzję z 5 gwiazdek na 2, ponieważ gra wczytuje się w 99% i nie pójdzie dalej. Naprawdę lubię grać w tę grę i ten problem jest bardzo przygnębiający.
Ta kolacja
Dlaczego ci gracze umieszczają nową twarz w tej samej cholernej grze, odtwarzanej/usuniętej?
Urocza gra, ale my i ty
Dotarłem do tej pory i gra załadowała się tylko w 99%😑
Fajna gra, ale dajesz więcej klientów i więcej czasu
Gra sie zacina. Na niektorych poziomach sa błędy (niewidoczne produkty)
Nagstop kc na poziomie 99% 45