Post by mitugertnonpwrit on Feb 11, 2022 13:57:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
το παιχνίδι είναι καλό αλλά μερικές φορές καθυστερεί. Η διαφήμιση παιχνιδιού Hago προβάλλεται στο παρασκήνιο ακόμα και μετά το κλείσιμο της διαφήμισης και συνεχίζει να παίζει. Αυτή η υπόθεση πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η διαφήμιση του Hago απλώς εκνευρίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μισώ το πώς πλήρωσα χωρίς διαφημίσεις και χρειάστηκε για πάντα η επεξεργασία. Όταν βγήκα και επανεκκίνησα την εφαρμογή, δεν περίμενα να υπάρχουν διαφημίσεις. Έχω ακόμα διαφημίσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσει αυτό ή να μου δώσει τα χρήματά μου πίσω;
Πολλές πολλές διαφημίσεις!!! 😔
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αν είστε εκτός σύνδεσης ή ακόμα και αν απλά βαριέστε.Θυμάμαι ότι το έπαιζα όταν κυκλοφόρησε και μόλις το έπαιξα για πρώτη φορά μετά από χρόνια και είναι ακόμα υπέροχο.
Υπάρχει ένα πρόβλημα που όταν χρησιμοποιώ όλα τα μαχαίρια αρχίζει να συντρίβεται, παρακαλώ διορθώστε το
Λήψη Man Vs. Missiles 3.5b50 MOD APK Απεριόριστα χρήματα χωρίς χρήματα για κινητά Android, έξυπνα τηλέφωνα. Δισκία και περισσότερες συσκευές.
Παιχνίδι Μαχαίρι Hit Online (Knife Hit Online ) σε απευθείας σύνδεση.
Free Download Εορτολόγιο Eortologio 2.50 APK for Android - Last ... ASMR studio 3d for soap cutting - slice it all and cut the soap with a knife hit.
Ειναι καταπλυκτικο δεν ξερο τη να πω
Το λατρεύω ❤️❤️❤️❤️
Πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα σε εμενα δεν εχει τα challenges
Τέλειο
You only need patience and practice to be a knife master. "Knife Hitting" gameplay: - On each level you will get a set of knives.
Knife Hit browser-based casual game. Just click on the left mouse button at the right moment or touch the phone screen. Hit all the knives
Love Balls თავსატეხი umps
Φανταστικό παιχνίδι
Cool παιχνίδι με ενδιαφέροντα μαχαίρια, προκλήσεις και πολλά άλλα. Το μόνο θέμα είναι η δυσκολία (την οποία δεν μπορείς να κάνεις ευκολότερη ή δυσκολότερη) και η καθυστέρηση
Μου αρέσει το λέω είναι καταπληκτικό να το κατεβάσετε
Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά καλή και μου επιτρέπει να απολαμβάνω να κατεβάζω περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό, αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι όταν φτάνω σε ένα boss fight φτάνει στη μηλόπιτα όταν τη χάνω, πείτε μου να δω μια προσθήκη για να έχω μια δεύτερη ευκαιρία, οπότε παρακολουθήστε μια προσθήκη, αφήστε με να χαλαρώσω και με βγάζει από το παιχνίδι . Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά pop out add και με κάνει να χαλαρώσω. Επομένως, διορθώστε αυτά τα προβλήματα διαφορετικά το παιχνίδι είναι εκπληκτικό Ευχαριστώ 3 αστέρια
Λατρεύω το παιχνίδι και τα μαχαίρια, αλλά μπορώ μόνο να φτάσω μέχρι εκεί πριν θέλω να απεγκαταστήσω λόγω του ότι η καθυστέρηση είναι τόσο κακή.
Einai otk.. Mhn katabasete to tik tok kai se auto mporeis na xwrepseis!!! Ειναι κατι σαν το τικ τοκ!!Αλλα καλουτερο!! Εμπείστεψουμε φίλε μου!!! ,💩💩💩
KNIFE DAMAGE :: Insurgency: Sandstorm Γενικές συζητήσεις
Knife Hit Arkadspel afkj
ειναι ωραιο απλα για δεν εχει μαχαρια και με 100 μηλα
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι χρονοβόρο και δεν απαιτεί internet
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και το παίζω καθημερινά, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μερικές φορές δεν έχω την επιλογή να δω μια διαφήμιση για να ξαναδοκιμάσω και έχω επίσης μεγάλη καθυστέρηση.
Τα μαχαίρια πάνε λίγα δευτερόλεπτα ΑΦΟΥ χτύπησα να τα πετάξω. Που σημαίνει ότι χάνω νωρίς λόγω των σφαλμάτων του παιχνιδιού.
ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ
Δεν ξέρω τι πήγε στραβά με αυτήν την εφαρμογή. Ήταν καλό όταν το εγκατέστησα για πρώτη φορά αλλά τώρα υπάρχει καθυστέρηση δύο έως τριών δευτερολέπτων όταν πατάω την οθόνη όταν "πεταχτεί" το μαχαίρι.
Καταπληκτικό διασκεδαστικό παιχνίδι χωρίς πολλές διαφημίσεις και είναι εξαιρετικά εθιστικό
Καλή ιδέα, αλλά μετά από κάθε φορά που πεθαίνεις επανεκκινείται, είναι πραγματικά ενοχλητικό
έπαιζα αρκετο καιρο αλλα το διεγραψα γτ το βαρεθηκα για τον λογο οτι δν ηταν ωραιο ολο εκανες το ιδιο τωρα ομως το ξανακατεβαζω μηπως το δω καλυτερο.
Knife Hit Arkade qgm
Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα: Windows, OSX, Linux, Android, iOS. Απαιτήσεις προγράμματος περιήγησης: απαιτεί υποστήριξη HTML5.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που είναι ικανοποιητικό
Knife Hit Arkadspel afkj
Knife Hit Arkadspel afkj
Knife Hit Arkadspel afkj
Trash παιχνίδι μην ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ!!!! Τόσο καθυστερημένη TRASH!! ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!.
Πολύ μαλάκια παιχνίδι μην το κατεβάσετε 🖕😡😠👿
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις. Έβαλες τόσα πολλά αηδιαστικά και χυδαία πρόσθετα που απογοητεύτηκα και αηδίασα τόσο πολύ από τους προγραμματιστές που επέτρεψαν αυτού του είδους τις διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. (Η διαφήμιση είναι η διαφήμιση της ανόητης εφαρμογής "μου αρέσει", αφαιρέστε την)
Exei polles diafhmhseis
Δεν είναι κακό προφανώς εξαιτίας αυτού και δεν έχει συμβεί από τότε που ήμασταν εκεί και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι μετά τις διακοπές
Καλό παιχνίδι 😚😃😃😃😃😃😙😙😄🖕
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και προκλητικό παιχνίδι. Συνιστώ να το εγκαταστήσετε. Αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα ότι είχε πολλές διαφημίσεις και αυτό με ενοχλούσε κάπως.
🤑
Το παιχνίδι σας γίνεται πολύ εκνευριστικό και είναι πολύ ενοχλητικό όταν υπάρχουν διαφημίσεις παντού
Είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ είναι το ashme
Τρομερό οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές και υστερούν όλη την ώρα
Knife Hit Arkade qgm
Τσίνκι τσινκι